Gå til hovudinnhaldet
      • Arhiva
      • 2017-2018
      • 2018-2019
      • Resurse generale
      • Orar
      • Grupe studenți
      • Ajutor
      • Formular de contact
    • Norsk - nynorsk ‎(nn)‎
      • Deutsch ‎(de)‎
      • English ‎(en)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Italiano ‎(it)‎
      • Norsk - nynorsk ‎(nn)‎
      • Română ‎(ro)‎
      • Български ‎(bg)‎
      • Русский ‎(ru)‎

    eLearning platform

    1. Kurs
    2. Undergraduate studies
    3. Faculty of Medicine
    4. Scurtă durată
    5. ND anul III
    Utvid alt

    Abilități practice (4 gărzi a câte 12 ore)

    Biostatistică

    Dietoterapia în intoleranțe și alergii alimentare. Dietoterapia și particularități de îngrijire în boli infecțioase

    Dietoterapia și particularități de îngrijire în boli de metabolism, nutriționale și obezitate

    Dietoterapia și particularități de îngrijire în boli endocrine

    Dietoterapia și particularități de îngrijire în patologia chirurgicală

    Dietoterapia și particularități de îngrijire în patologia medicinei interne (digestiv, cardiovascular, renal). Dietoterapia în boli neurologice și psihiatrice. Dietoterapia în cancere

    Elaborarea lucrării de licenţă

    Etică și deontologie profesională

    Fitoterapia. Nutriție vegetariană

    Igiena alimentației și siguranța alimentului

    Legislație, principii de administrație și organizare a serviciilor de nutriție

    Metodologia cercetării științifice

    Nutriție comunitară

    Sănătate publică. Management sanitar

    Tehnologie alimentară/Gastrotehnie

    Științele comportamentului. Sociologie medicală. Psihologie medicală

    Interpretarea investigațiilor paraclinice (DFA)

    Chirurgia obezității (DFA)

    Guođe Navigasjon

    Navigasjon

    • Heim

      • Søk

      • ForumSite news

      • Kurs

        • Undergraduate studies

          • Faculty of Pharmacy

          • Faculty of Medicine

            • MG Anul I

            • MG Anul II

            • MG Anul III

            • MG Anul IV

            • MG Anul V

            • MG Anul VI

            • Scurtă durată

              • AMG/AMGL/AMGD anul I

              • AMG/AMGL/AMGD anul II

              • AMG/AMGL/AMGD anul III

              • AMG/AMGL/AMGD anul IV

              • BFKT anul I

              • BFKT anul II

              • BFKT anul III

              • ND anul I

              • ND anul II

              • ND anul III

                • Abilități practice (4 gărzi a câte 12 ore)

                • Biostatistică

                • Dietoterapia în intoleranțe și alergii alimentare....

                • Dietoterapia și particularități de îngrijire în bo...

                • Dietoterapia și particularități de îngrijire în bo...

                • Dietoterapia și particularități de îngrijire în pa...

                • Dietoterapia și particularități de îngrijire în pa...

                • Elaborarea lucrării de licenţă

                • Etică și deontologie profesională

                • Fitoterapia. Nutriție vegetariană

                • Igiena alimentației și siguranța alimentului

                • Legislație, principii de administrație și organiza...

                • Metodologia cercetării științifice

                • Nutriție comunitară

                • Sănătate publică. Management sanitar

                • Tehnologie alimentară/Gastrotehnie

                • Științele comportamentului. Sociologie medicală. P...

                • Interpretarea investigațiilor paraclinice (DFA)

                • Chirurgia obezității (DFA)

          • Faculty of Dentistry

        • Master studies

        • Postgraduate studies

        • General

        • Cursuri didactic

        • DOCTORAT

        • Proiecte

    Sammendrag av dataoppbevaring
    Hent mobilappen