Salt la conţinutul principal
      • Arhiva
      • 2017-2018
      • 2018-2019
      • Resurse generale
      • Orar
      • Grupe studenți
      • Ajutor
      • Formular de contact
      • Centrul de Asistență
      • Resetare parola
    • Română ‎(ro)‎
      • Deutsch ‎(de)‎
      • English ‎(en)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Italiano ‎(it)‎
      • Norsk - nynorsk ‎(nn)‎
      • Română ‎(ro)‎
      • Български ‎(bg)‎
      • Русский ‎(ru)‎

    UMFT -

    1. Cursuri
    2. Licență
    3. Facultatea de Medicină
    4. Scurtă durată
    5. ND anul II
    Extinde tot
    • 1 (actual)
    • 2
    • » Următorul

    Aditivi alimentari, nutraceutice și alimente funcționale

    Chimia alimentelor

    Puericultură și pediatrie

    Epidemiologie

    Semiologie și patologie chirurgicală

    Nutriția mamei (presarcina, sarcina, alăptarea)

    Endocrinologie

    Nutriție artificială (nutriție enterală și parenterală)

    Igienă

    Semiologie și patologie medicală

    Nutriția omului sănătos

    Nutriția copilului sănătos și bolnav

    Boli de metabolism și nutriție

    Nutrigenetică și nutrigenomică

    Nutriția sportivului

    Promovarea sănătății și educație terapeutică nutrițională

    Toxicologie alimentară

    Abilități practice (4 gărzi a câte 12 ore)

    Farmacologie clinică (DO)

    Comunicare în nutriție (DO)

    • 1 (actual)
    • 2
    • » Următorul
    Omite Meniu principal

    Meniu principal

    • Acasă

      • Caută

      • ForumSite news

      • Cursuri

        • Licență

          • Facultatea de Farmacie

          • Facultatea de Medicină

            • MG Anul I

            • MG Anul II

            • MG Anul III

            • MG Anul IV

            • MG Anul V

            • MG Anul VI

            • Scurtă durată

              • AMG/AMGL/AMGD anul I

              • AMG/AMGL/AMGD anul II

              • AMG/AMGL/AMGD anul III

              • AMG/AMGL/AMGD anul IV

              • BFKT anul I

              • BFKT anul II

              • BFKT anul III

              • ND anul I

              • ND anul II

                • Aditivi alimentari, nutraceutice și alimente funcț...

                • Chimia alimentelor

                • Puericultură și pediatrie

                • Epidemiologie

                • Semiologie și patologie chirurgicală

                • Nutriția mamei (presarcina, sarcina, alăptarea)

                • Endocrinologie

                • Nutriție artificială (nutriție enterală și parente...

                • Igienă

                • Semiologie și patologie medicală

                • Nutriția omului sănătos

                • Nutriția copilului sănătos și bolnav

                • Boli de metabolism și nutriție

                • Nutrigenetică și nutrigenomică

                • Nutriția sportivului

                • Promovarea sănătății și educație terapeutică nutri...

                • Toxicologie alimentară

                • Abilități practice (4 gărzi a câte 12 ore)

                • Farmacologie clinică (DO)

                • Comunicare în nutriție (DO)

                • Metode de evaluare a compoziției corporale (opțional)

                • Etică și integritate academică (DO)

                • Antioxidanți în nutriție - utilizare, impact, anal...

                • Morfopatologia obezității (DFA)

              • ND anul III

          • Facultatea de Medicină Dentară

        • Studii masterale

        • Studii postuniversitare

        • General

        • Cursuri didactic

        • DOCTORAT

        • Proiecte

    Rezumatul păstrării datelor
    Obțineți aplicația mobilă